El futbol territorial ja és aquí

Montblanc i Vila-seca (0-1) han protagonitzat un dels duels més interessants de la jornada inaugural de Segona Catalana i en un dia en què també han arrencat algunes de les lligues de Tercera Catalana.

El gol de Raül Díez al minut 33 ha possibilitat que el conjunt vila-secà, acabat de pujar a Segona, s'emporti els tres punts del seu pas per la capital de la Conca de Barberà, tot i estrenar-se amb set baixes.

Els de la capital de la Conca de Barberà han generat més perill que el seu rival, però insuficient per superar el porter groc, Michel Tea. Raül, en canvi, ha aprofitat una pilota dividida després d'un encertat refús d'Oriol Blavi per certificar la victòria del Vila-seca. Un Montblanc que ha acabat en inferioritat numèria per la doble groga a Barrabeig en el minut 89.

La Segona Catalana torna a ser competitiva, ja que l'any passat va desenvolupar-se sense ascensos ni descensos i a diferència de la Primera i la Tercera Catalana.

Els montblanquins es desplaçaran la setmana vinent al camp del Roda de Berà i els vila-secans jugaran a casa davant el Riudoms. La Primera, amb la UE Valls, arrencarà el 3 d'octubre. 

Estadística del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2022/futbol-11/segona-catalana/subgrup-8a/2cat/montblanc-club-futbol-a/2cat/vilaseca-cf-a