CIMALSA comercialitza dues parcel·les del polígon LOGIS Montblanc

El polígon logístic de Montblanc comença a ser una realitat. Després que al febrer d'enguany s'aprovés tot el planejament urbanístic, arriba ara el torn de començar a comercialitzar les parcel·les on s'instal·laran les empreses.

CIMALSA ja ha tret a licitació els dos primers solars, els més grans del polígon logístic. Un de 6,3 hectàrees, que té un preu de sortida de més de 5 milions d'euros, i un de 12 hectàrees amb un preu de 10 milions.

CIMALSA PARC LOGISTIC MONTBLANC

Les empreses interessades tenen fins al 15 de novembre de termini per presentar les seves ofertes. Des de l'Ajuntament de Montblanc celebren la notícia i asseguren que ja hi ha, com a mínim, cinc empreses del sector logístic que s'hi han interessat. A Montblanc ho veuen com una oportunitat, també per evitar la pèrdua d'habitants que pateix la Conca de Barberà. Asseguren que són pràcticament les úniques parcel·les ja urbanitzades d'aquest grandària a tot Catalunya.

En el procés de comercialització de les parcel·les es valorarà l'oferta econòmica presentada, però també la previsió de llocs de treball. El polígon logístic de Montblanc, que tindrà en un futur connexió ferroviària, té 346.000 metres quadrats. Amb l'arribada de les primeres empreses, CIMALSA començarà també a urbanitzar el polígon i a construir-ne els accessos.