Així ha estat el primer dia de col·legi a Montblanc

Nervis i il·lusió. És el primer dia d'escola, es retroben amb els seus companys, però els primers dies sempre tenen un no sé què difícil d'explicar. A l'escola Les Muralles de Montblanc, arrenca el curs amb l'esperança de deixar enrere la pandèmia. Enguany les mesures s'han relaxat i, per exemple, es recuperen els mestres especialistes.

Es mantenen algunes mesures, com ara que només els pares dels nens i nenes de P3 podran entrar al pati al matí. A l'avinguda, davant de l'escola, es manté també un espai on les famílies esperen el seu torn d'entrada a l'escola.

La majoria dels alumnes tenen ganes de tornar a l'escola. Això, per motius diversos. Alguns per veure als seus amics. I altres per tornar a seguir la seva assignatura preferida.

Enguany, a l'escola també han recuperat l'acte de benvinguda al curs, que ha reunit als alumnes de primària i a tots els seus docents. A Les Muralles comencen el curs prop de 500 alumnes. A poc a poc, l'escola recupera la normalitat que va perdre amb la pandèmia.