Terrània serà major d'edat aquest setembre

Després d'un any sense la fira, la 18a edició de Terrània se celebrarà els dies 24, 25 i 26 de setembre a l'antiga església de Sant Francesc. Aquesta vegada però s'ha hagut d'adaptar a les noves mesures i diversos espais faran possible totes les activitats.

L'espai central de Terrània serà l'Església de Sant Francesc on s'hi equiparà una carpa on poder fer tots els tallers. A banda, la plaça de Sant Miquel acollirà l'exposició central d'Angel Garraza, 'Paisatges de Sobretaula'. La botiga el Be Negre, el Museu Comarcal de la Conca i el Centre d'Interpretació d'Art Rupestre també cedeixen els seus espais per la fira.

Terrània s'adaptarà a les mesures de seguretat establertes i controlarà l'accés al recinte a través d'una aplicació que cada usuari s'haurà de descarregar al seu mòbil. Pel que fa a la programació d'activitats s'han aprofitat moltes de les que estaven plantejades per l'edició de l'any passat adaptant-les a la situació d'enguany. Terrània comptarà amb 26 ceramistes de Catalunya, el territori espanyol, França, Països Baixos i Luxemburg.