Les pintures rupestres de Rojals tornen a ser visitables

Montblanc recupera, aquest mes de juny, les visites a les pintures rupestres del Mas d'en LlortDeclarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, aquestes pintures són testimoni de la història de les muntanyes de Montblanc 10.000 anys enrere. 

Després de gairebé tres anys sense visitar-les, ara la cooperativa Reboll impulsarà una nova ruta, que es farà el primer dissabte de mes. És un recorregut a peu, d'uns vuit quilòmetres i de quatre hores de durada. 

El corral de la Marieta, a Rojals, és el punt de sortida. Més enllà de les pintures, durant el recorregut els visitants faran una immersió en la flora i la fauna de les muntanyes i aprendran com ha canviat el paisatge al llarg de la història. 

montblanc 1 juny

La visita, que impulsa una iniciativa privada, compta amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc i el Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre.  

Amb l'objectiu de fer una primer tast de l'activitat, aquest dilluns van realitzar la visita tècnics de turisme i membres del col·lectiu Respira Montblanc, per després poder recomanar la visita als clients dels seus establiments i negocis. La primera sortida es farà ja aquest dissabte 5 de juny.