Dia de dol en memòria dels dos joves de Montblanc i la Canonja

Consternació a la Conca de Barberà i al Tarragonès per la mort de dos joves de 21 i 22 anys aquest dissabte en una masia de l'Espluga de Francolí. Aquest dilluns a les 12 hores se'ls ha recordat amb diversos minuts de silenci simultanis a Montblanc, La Canonja, l'Espluga i a les portes dels campus de la Universitat Rovira i Virgili, on estudiaven. 

La mort dels dos joves ha colpit i sacsejat les poblacions de Montblanc i la Canonja, d'on eren les dues víctimes, i també de l'Espluga de Francolí on va succeir la tragèdia. La notícia va glaçar les dues comarques i aquest dilluns han volgut traslladar el seu escalf a les famílies i l'entorn proper de la noia i el noi. A més dels minuts de silenci, les banderes dels ajuntaments de Montblanc, la Canonja i l'Espluga onegen a mig pal i tots tres consistoris han decretat un dia de dol oficial per aquest dilluns.

La noia de Montblanc i el noi de la Canonja van perdre la vida dissabte en unq masia aïllada de l'Espluga de Francolí. A primera hora del matí, poc després de les vuit, una persona va trobar els seus cossos i va avisar al 112. Tot i això, el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques no va poder fer res per salvar la vida a la parella. Les primeres hipòtesis dels Mossos d'Esquadra apunten que la mort dels joves podria haver estat provocada per la mala combustió d'un generador elèctric de gasolina que es va trobar a la masia.