Montblanc tanca la Setmana Medieval més emotiva

La 34a Setmana Medieval de Montblanc serà recordada per la poca afluència, a causa del confinament comarcal, i per la seva brevetat. Ara bé, la gent de la vila també la recordarà per ser una de les més emotives. Quatre dies que han servit perquè la capital de la Conca se senti una mica més a prop de la normalitat.

El punt final l'ha posat l'acte de cloenda que poc ha tingut a veure amb la tradicional representació de les Corts Catalanes de 1414. L'espectacle ha comptat amb els monòlegs de quatre representants de l'essència intergeneracional de la festa. Finalment, Sant Jordi ha fet entrega de l'espasa d'honor de l'Associació Medieval a Estrella Martínez, degana del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya.

espasa montblanc

Acaba la Setmana Medieval més excepcional, però l'experiència d'enguany es veurà reflectida en les pròximes edicions. Des de l'organització es destaca la votació telemàtica del Sant Jordi i la Princesa o l'emissió en línia dels actes com alguns dels aprenentatges de futur.