Montblanc alleugereix les restriccions pel descens del brot de COVID

Es reobren els parcs infantils i es permeten algunes activitats esportives aquest dijous, mentre que la resta d'equipaments esportius i culturals obriran portes el proper dimarts.

Després conèixer les dades resultants del cribratge massiu dut a terme a Montblanc ara fa una setmana, i constatar la tendència a la baixa del brot de coronavirus detectat, l'ajuntament montblanquí ha decidit aixecar algunes de les restriccions imposades el passat 22 de març. D'aquesta manera, des d'aquest dijous es reobren els parcs infantils i es marca per al proper dimarts 6 d'abril la reobertura dels equipaments esportius i culturals. Excepcionalment, les instal·lacions de tennis si que podran obrir aquest mateix dijous al tractar-se d'un esport amb poc contacte físic.

De les 2.000 proves realitzades la setmana passada, un 1,1% han donat positiu. Des de l'Ajuntament, tot i que remarquen que el CAP del municipi continua reportant una desena de casos positius diaris i es demana continuar extremant les precaucions, es fa una crida a poder visitar la vila amb normalitat.

Des del consistori també remarquen l'afectació que ha tingut el brot en sectors com el de l'hostaleria i el turisme a les portes de la Setmana Santa i manifesten que continuaran les inspeccions perquè aquests continuïn complint com fins ara amb totes les mesures de seguretat.