L'Any Palau Ferré arriba al Moll de Costa de Tarragona

El Tinglado 1 del Moll de Costa ofereix fins al 13 de juny la possibilitat d’endinsar-nos en la personalitat i l’obra d'un artista singular: Maties Palau Ferré. Ho fa amb una retrospectiva que coincideix amb la commemoració del centenari del naixement del pintor, escultor i ceramista montblanquí.

La Generalitat de Catalunya ha declarat oficialment aquest any 2021 com l’any Palau Ferré. És una manera d’homenatjar el singular artista montblanquí coincidint amb el centenari del seu naixement. Al voltant de la commemoració s’han programat 20 exposicions temàtiques arreu del territori català.

Exposicions  com la que ens presenta el Port de Tarragona al Tinglado 1 del Moll de Costa. Una mostra que repassa la trajectòria vital del pintor, escultor i ceramista, que va morir ara fa vint anys. Una trajectòria que l’exposició detalla en diferents etapes marcades per les ciutats i països que l’acullen, també Tarragona.

La mostra també incideix de forma simbòlica en l’etapa en què Palau Ferré cremava els seus quadres durant els anys 70 després que la justícia l’obligués a pintar més de quaranta metres de tela per complir un contracte amb un marxant. L’exposició es podrà visitar fins al 13 de juny al Tinglado 1 del moll de costa. Està oberta de dimarts a divendres mati i tarda, i diumenges i festius, al matí.