L'institut de Montblanc acollirà un cicle superior d'Energies Renovables

L'Institut Martí l'Humà de Montblanc acollirà el curs vinent el primer cicle formatiu de Grau Superior de la Conca de Barberà. Serà un cicle d'Energies Renovables, el sisè d'aquest tipus que s'ofereix a tot Catalunya. Ho ha anunciat el conseller d'Educació, Josep Bargalló, que ha visitat l'Institut Martí l'Humà.

Després d'una reunió de treball amb l'equip directiu i l'Ajuntament de Montblanc, s'ha presentat el cicle superior, que es farà a l'institut en col·laboració amb Concactiva i l'Agència Comarcal de l'Energia. 

Fa anys que la Conca de Barberà reclama un cicle superior i formació específica per donar sortides professionals als joves de la comarca. El conseller ha assegurat que aquest no serà el primer cicle de grau superior que, en un futur, aculli la Conca de Barberà. L'objectiu serà fer-ne lligats a les necessitats professionals de la comarca. 

Actualment l'institut Martí l'Humà, també amb Concactiva, ofereixen un cicle formatiu de grau mitjà d'indústria alimentarìa, que dóna resposta a les necessites de personal format d'Europastry, l'empresa alimentària situada a Sarral.