Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Montblanc no tindrà revetlla de Cap d'Any

L'Ajuntament de Montblanc i l'Associació Barjaula decideixen no organitzar la tradicional revetlla de Cap d'Any per la baixa assitència dels darrers anys. La Vila Ducal sí que durà a terme desenes d'activitats juntament amb la Unió de Botiguers de Montblanc

L'Ajuntament de Montblanc prepara un programa de Nadal ple d'activitats, Moltes d'elles organitzades de manera conjunta amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc. Destaca el tradicional caga tió que tindrà lloc el proper 24 de desembre, l'arribada del Patge Carter el dia 30 o la cercavila de l'Home dels Nassos el darrer dia de l'any. També s'han programat tres tardes de Parc de Nadal, del 27 al 29 de desembre, i diversos espectacles infantils. També presenta novetats la gran Cavalcada de Reis, que estrena vestits. El que no hi haurà aquest any és Festa de Cap d'Any. L'Ajuntament i l'associació juvenil Barjaula han decidit no programar-la, tenint en compte que en les darrers edicions hi ha hagut molt poca afluència de públic.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ