Montblanc modifica el sistema de subvencions educatives i culturals

El ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar aquest dimecres, de manera provisional, la modificació de les bases per a la concessió de subvencions a entitats educatives i culturals de la vila.

El nou redactat inclou com a criteri que aquelles entitats que presentin factures amb despesa a comerços i empreses de Montblanc o la Conca, tindran més punts per aconseguir la subvenció. L'objectiu és incentivar la despesa a l'empresariat local que està patint els efectes de la crisi de la COVID-19.

El ple de l'Ajuntament també va aprovar provisionalment la modificació del pla general en un terreny entre el camp de futbol i la residència. L'objectiu és que s'hi puguin ampliar les instal·lacions esportives i també facilitar la construcció d'una edifici de pisos per a lloguer social.

montblanc 25 febrer

També es va donar compte del període mig de pagament de factures del consistori, que les darreres setmanes s'ha demorat fins als 100 dies per problemes amb un nou programa de comptabilitat.

El ple també va aprovar una moció de suport a Plablo Hasel i una sobre l'amnistia, amb els vots favorables de l'equip de govern i de Junts per Montblanc, i el vot en contra del PSC.