Més de 100 joves de la Conca s'assessoren a través del programa 'Referent d'ocupació juvenil'

El programa 'Referent d'ocupació juvenil' de la Conca de Barberà ha atès 103 joves de la comarca des del 2019. Es tracta d'un servei, ubicat a l'Oficina Jove de la Conca, que ajuda als joves en la seva recerca de feina i estudis

Amb aquests joves s'han realitzat més de 150 accions, des d'elaborar un currículum fins a preparar una entrevista de feina. El servei destaca per acompanyar als joves i posar en valor les seves competències transversals si no tenen experiència laboral. El perfil de joves amb estudis sense feina ha augmentat des de l'inici de la pandèmia, també a la Conca, i molts s'han assessorat gràcies a aquest programa. 

De fet, han registrat casos d'èxit de joves que, gràcies a treballar les seves competències, han trobat feina sense tenir una experiència prèvia. Durant el confinament del 2020, el programa va realitzar 130 accions amb joves, amb un pic d'atencions a l'agost. L'acompanyament es fa presencial o de manera virtual. També s'han realitzat 250 accions amb agent del territori, com ara sessions d'orientació laboral als instituts, que es tornaran a fer aquest 2021.

Canvia't al 39 a la TDT