Cinc joves tutelats i extutelats participen en un programa formatiu a Concactiva

Són dos dels cinc joves tutelats i extutelats aquests dies duen a terme tasques d’adequació dels nous espais i aules de Concactiva. L’entitat comarcal vol ampliar les sales de formació i tallers. De moment, han adequat aquesta aula amb ordinadors i ara pinten les parets per renovar-les.

De fet, és només una de les moltes feines que estan realitzant a diversos municipis de la comarca de la Conca de Barberà. Concactiva ha pogut contractar cinc joves dels centres d’acollida de Barberà de la Conca i de Santa Coloma de Queralt. Es tracta d’un programa de treball i formació subvencionat totalment pel Servei Catala d'Ocupació.

DDR MENAS

A part de la contractació i l’experiència laboral, aquests joves reben suport i formació ocupacional transversal i assessorament per millorar la seva situació i el seu perfil professional. La finalitat és impulsar l’emancipació dels joves.

La durada d’aquest programa és d’un any a jornada completa. Al Camp de Tarragona, entre ens locals, empreses d’inserció o entitats sense ànim de lucre, han contractat 25 emigrants no acompanyats gràcies a aquesta iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya.