Carla Farré i Marc Català seran la Princesa i el Sant Jordi de la Setmana Medieval

La Setmana Medieval de Montblanc ja té protagonistes. Carla Farré i Marc Català seran la Princesa i el Sant Jordi de la 34a edició de la festa. 

Van ser escollits aquest diumenge al vespre en una gala que es va poder seguir en directe per TAC12. Sense públic a la sala, els socis i sòcies de l'Associació Medieval van seguir la gala per la televisió i van votar de manera telemàtica. Això va fer disparar els vots emesos, més de 400, tot un rècord. 
 
L'Associació Medieval va anunciar ahir que l'objectiu és celebrar la Setmana Medieval només un cap de setmana, del 22 al 25 d'abril, i amb la representació de la Llegenda de Sant Jordi com acte destacat i imprescindible. 
DDR MONTBLANC
 
La Carla i el Marc van ser escollits entre quatre candidates a Princesa i tres candidats a Sant Jordi. Van haver de superar diverses proves i van intrepretar també el monòleg de la representació de la Llegenda. Ja amb els vestits medievals, explicaven les seves primeres sensacions. 
 
Durant la gala també es va conèixer el cartell de la festa, que protagonitzen la Princesa i el Sant Jordi de la Setmana Medieval que la pandèmia va obligar a suspendre. També es va conèixer la famíia reial, que repeteixe amb alguns canvis. 
 
La gala, que es va fer des de l'antiga església de Sant Francesc, va acabar amb la tradicional entrega de la rosa. Amb l'acte d'ahir, Montblanc ha donat el tret de sortida a una nova Setmana Medieval. 

LA GALA ÍNTEGRA D'ELECCIÓ DE SANT JORDI I LA PRINCESA