S'estrena el documental de l'aventurer montblanquí Adrià Gutiérrez

L'aventurer Adrià Gutiérrez i la productora tarragonina AYHE Productions han estrenat el documental "3450km, de Montblanc al món". Ho han fet a la capital de la Conca, d'on és originari Gutiérrez, acompanyats de 100 persones repartides en dos passis. El migmetratge recull el periple de l'Adrià d'ençà que l'any 2017 va deixar-ho tot per voltar per països com Islàndia, Mongòlia o Xile acompanyat de la seva bicicleta.

El documental està dirigit per David Aymerich i té el suport de l'Ajuntament de Montblanc i la col·laboració de TAC12. Es tracta d'una producció amb ADN del Camp de Tarragona, ja que compta amb cares conegudes del territori com l'il·lustrador Eduard Polo o el director de fotografia Daniel Bernús.

Bici

El testimoni de l'Adrià Gutiérrez té un gran valor més enllà de documentar les seves aventures. I és que "3450km, de Montblanc al món" és un clar exemple que per sortir a conèixer món, les ganes de fer-ho són determinants. Els que s'han quedat amb ganes de conèixer la història de l'Adrià no hauran d'esperar gaire, ja que el documental s'emetrà per TAC12 el dia de Reis a les 3 de la tarda i a les 8 del vespre.