Estrenen un documental que reviu una aventura en bicicleta de 3.450 km

La productora tarragonina AYHE presenta el documental, dirigit per David Aymerich, "3.450 km. de Montblanc al món". En ell es segueix l’aventura del montblanquí Adrià Gutiérrez, que durant un any va recórrer diversos països del món en bicicleta. El documental es presentarà a Montblanc aquest diumenge i es podrà veure també per Tac12 el dia de Reis.

El montblanquí Adrià Gutiérrez, actualment resident a Suïssa, passarà aquest Nadal a cas seva. Aprofitarà la seva estada a Montblanc per convidar els seus veïns a acompanyar-lo per l’aventura que va viure entre 2017 i 2018, quan va decidir conèixer món i va recórrer més de 3.000 quilòmetres en bicicleta a diferents punts del planeta. Les imatges de l’aventura que el protagonista va penjar a les xarxes socials van despertar l’atenció del cineasta i productor tarragoní David Aymerich, que hi va veure un potencial interessant per explotar. És l’embrió del documental “3.450 km. De Montblanc al món”, que acompanya el viatge existencial i geogràfic de l’aventurer montblanquí.

El documental es presentarà a Montblanc en un doble passi limitat a 50 persones diumenge a la tarda a la sala de les Corts Catalanes de Sant Francesc. Posteriorment, el documental també es podrà veure per Tac12. La televisió pública del Camp de Tarragona l’emetrà el dia de Reis.