Núria Besora, exregidora de Junts, s'incorpora al govern de Montblanc


El govern de l'Ajuntament de Montblanc ha incorporat al seu equip Núria Besora com a regidora de Turisme i Joventut. Agrupament Catalanista, que governa amb majoria absoluta al consistori, ha tancat l'acord amb la regidora, que es mantindrà al grup no adscrit. Besora va anunciar fa unes setmanes la seva sortida de Junts per Montblanc, llista a la qual es va presentar en les passades eleccions com a número 5. Assegura que integrar-se a l'equip de govern ha estat un pas molt natural.

Besora assumirà les regidories de turisme i joventut, que fins ara ocupava Oriol Pallissó. Aquest, a banda d'Esports i Mobilitat, sumarà ara també la Policia Local, que fins ara gestionava el regidor Francesc Benet. L'alcalde i l'equip de govern han volgut donar la benvinguda a Besora, esperant que pugui treballar per Montblanc des de les seves responsabilitat de govern.

Va abandonar el grup municipal perquè no se sentia identificada amb el PdeCAT

Besora va abandonar el grup municipal després de no sentir-se indentificada amb el PdeCAT, partit on milita el seu portaveu, Marc Vinya. De fet, Besora és militant de Junts, com el mateix alcalde, Josep Andreu. Besora, tot i entrar a l'equip de govern, es mantindrà com a regidora no adscrita.