Montblanc aposta i potencia el turisme de natura

Montblanc vol potenciar el turisme de natura amb la campanya 'Respira Montblanc'. El sector públic i el privat s'han unit per engegar aquesta iniciativa, que vol posar en valor els espais naturals de la vila, més enllà del seu patrimoni arquitectònic. 

Si bé el turisme de natura sempre hi ha sigut, creuen que no s'ha potenciat prou. I ara, en temps de pandèmia, asseguren que és el que el turista busca: espais a l'aire lliure i sense massificació. 

La campanya inclou un segell de qualitat per als establiments que compleixin un decàleg amb deu compromisos de qualitat. Allotjaments i restaurants, una quinzena en aquesta primera fase, s'han unit per millorar el seu servei i donar-lo a conèixer. També tenen l'objectiu de comercialitzar paquets turístics de manera conjunta  

El segell, al qual podran optar també empreses d'activitats turístiques i culturals, es renovarà cada any. Serà, de fet, la mateixa oficina de turisme de Montblanc qui avaluarà que es compleixin els compromisos que el mateix sector privat s'ha imposat.