ERC fa força amb les joventuts a Montblanc, tot i la suspensió de l'Acampada Jove

Montblanc hauria d'haver acollit aquest cap de setmana la 25a edició de l'Acampada Jove, però a causa de la COVID-19 no va ser possible. Tot i això, des de les Joventuts d'Esquerra Republicana van decidir continuar fent acció política i van organitzar una Trobada d'Estiu per a tota la militància a l'església de Sant Francesc. En aquest acte polític, també hi va participar Pere Aragonès, coordinador nacional d'Esquerra Republicana, on va agrair l'esforç de tot el jovent republicà.

Des de l'Ajuntament de Montblanc, van lamentar la suspensió de l'Acampada Jove. Especialment en aquest any de molt treball i dedicació perquè és pogués dur a terme, ja que la riuada del Francolí va perjudicar la zona on se celebra el festival.

En l'acte, on va assistir un centenar de militants, també van reivindicar i demanar l'amnistia per tots els presos polítics, i van criticar i acusar la família Borbó. Ara, l'esperança és que l'any vinent, a l'estiu del 2021, es pugui celebrar aquest 25è aniversari de l'Acampada Jove.