Montblanc estrena una nova visita guiada per al públic familiar

Montblanc comença a reactivar el turisme després del confinament i ha estrenat, amb l'arribada de l'estiu, una nova visita guiada. El nou recorregut fusiona les tres visites que fins ara oferia l'Oficina de Turisme en una de sola. Durant una hora i mitja i de dilluns a diumenge, els visitants poden conèixer els espais patrimonials de Montblanc a l'aire lliure. 

En grups reduïts de màxim 15 persones i sempre utilitzant la mascareta, el visitant recorre els espais més emblemàtics de la vila, entre ells el seu recinte emmurallat, els carrers del centre històric o l'exterior de les esglésies. Una visita que, de fet, s'ha confeccionat a través d'una enquesta que més de 1.700 usuaris van respondre a través de les xarxes socials.

Bona part dels visitants són famílies que practiquen turisme de proximitat i que aquest estiu han optat per fer petites sortides prop de casa. És cas d'aquesta família de Golmès, al Pla d'Urgell, que passa un dia de les seves vacances a Montblanc. 

Després de les explicacions de la guia, la visita s'acaba amb un tast de vins de la DO Conca de Barberà en un dels establiments de la vila. Avui han acabat a la plaça Major, centre neuràlgic de Montblanc. La nova visita es va posar en marxa fa una setmana i està funcionant molt bé. També es pot fer en castellà i els dimecres al vespre s'ofereix en francès.