Talls de carretera a Montblanc i Torredembarra i a la via del tren a Picamoixons

La nova jornada de mobilitzacions ciutadanes d'aquest divendres ha suposat complicacions a les vies de circulació. A la tarda hi ha hagut un tall de carretera de més d'una hora i mitja a Montblanc, a la Nacional 240, també a la rotonda d'accés a l'autopista a Torredembarra i a la línia de tren a Picamoixons.

Eren dos quarts de 6 de la tarda quan un desenes de persones convocades pel Comitè de Defensa de la República de la Conca de Barberà han tallat la Nacional 240 a l'altura de Montblanc, com a símbol de protesta per l'empresonament dels consellers del Govern de Puigdemont. El tall ha provocat llargues retencions a la carretera durant més d'una hora i mitja. Els manifestants s'han col·locat al quiòmetre 36 de la carretera amb pancartes i crits de llibertat pels presos polítics. El tall de trànsit també ha afectat l'accés de l'autopista Ap-2.

Unes hores abans, el Comitè de Defensa de la República de Valls ha fet un tall a les vies del tren a l'estació de Picamoixons, nexe de connexió entre la línia ferroviària de Lleida amb les de Reus, Valls i Tarragona. L'acció ha començat a dos quarts de 3 de la tarda i ha durat aproximadament una hora, quan els manifestants han estat advertits pels Mossos d'Esquadra.