Una quarantena de voluntaris entreguen 8.000 mascaretes als veïns de Montblanc

Una quarantena de voluntaris han entregat gairebé 8.000 mascaretes a tots els veïns de Montblanc. La iniciativa arriba justament quan es comencen a alleugerar les mesures de confinament i permetrà que tota la població del municipi disposi d’un element de protecció.

A l’inici de l’estat d’alarma, el consistori montblanquí va proposar fabricar mascaretes per tothom per poder repartir-les posteriorment. Ràpidament, les associacions es van organitzar i van cosir les mascaretes amb cotó, fibra hidròfuga i el material TNT. Moltes d’elles estan fetes amb llençols dels veïns i altres gràcies a donacions d’empreses.

Posteriorment, el grup de voluntaris del municipi es va organitzar per fer el repartiment de les mascaretes. Un d’aquests és el Roger, un veí de Montblanc que va acceptar la petició de l’Associació de Joves per ajudar a la població.

Durant tot el dissabte els voluntaris han anat carrer per carrer i número per número deixant les mascaretes en les bústies de tots els veïns censats del municipi. En l’interior d’aquests sobres estan les mascaretes. En cas de no disposar d’una bústia, els voluntaris han picat als timbres i els veïns, molt agraïts, les han rebut.