Montblanc acull la tercera nit del Comerç del Camp de Tarragona

 

Aquest cap de setmana Montblanc ha estat la seu de la tercera nit del Comerç del Camp de Tarragona, que es celebra de forma itinerant i que aquest dissabte omplia l'antiga església de Sant Francesc. Un acte organitzat per la Confederació d'Empresaris de Comerç i Serveis de les comarques tarragonines.

A l'acte, les associacions comercials van lliurar reconeixements com el de la Via T de Tarragona a les botigues de roba infantil Minimum, creades el 1929. La Unió de Comerciants de Torredembarra premiava a la carnisseria Esther, amb quarta generació de carnissers. La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc premiava a Aviram Moix, per haver transformat un negoci tradicional de venda de pollastre en un establiment innovador.

De la seva banda, la Confederació d'Empresaris del Comerç lliurava els premis Rafael Tatay, entre d'altres, a l'Ajuntament de Tarragona pel repunt d'activitat a la zona del Mercat Central des de la seva reobertura i al Port de Tarragona, per la seva consolidació com a punt d'escala de creuers.