Els Mossos d'Esquadra denuncien 300 persones durant el cap de setmana per no seguir el confinament

Els Mossos d'Esquadra han incrementat els controls durant el cap de setmana per vigilar que tothom complís el confinament. S'han aixecat 302 actes contra persones que no l'han respectat al Camp de Tarragona. Els agents intenten evitar que les persones vagin a les seves segones residències durant l’estat d’alarma per controlar l’expansió del virus. Per aquest motiu els agents han fet una crida a quedar-nos a casa, ja que l’ordre de confinament afecta a cada dia de la setmana, i recorda que els desplaçaments han d’estar justificats.

A la Nacional 240, a Montblanc, els Mossos han controlat el trànsit en un dels punts estratègics de mobilitat per la seva connexió amb l’AP-2. Durant el matí de dissabte, els agents han aturat els cotxes per preguntar on anaven i per quin motiu ho feien.

CONTROLS TAMBÉ DE LA POLICIA LOCAL

A l’interior del municipi, la Policia Local de Montblanc també ha realitzat controls a la població que es desplaçava en els seus vehicles. Els cossos de seguretat han apuntat les dades tant dels conductors com dels vehicles per tenir controlada en tot moment la mobilitat d’aquestes persones.

Protecció Civil recomana portar un certificat de declaració d’autoresponsabilitat als desplaçaments per tal de facilitar la feina dels agents durant els controls que es duen a terme.