L'Oficina de Turisme de Montblanc celebra el seu 20è aniversari

Una data que coincideix amb l'inici d'obres per convertir l'antic sindicat de vinyaters en el gran centre de recepció de turistes de la capital de la Conca de Barberà. Per commemorar la fita, s'han organitzat desenes d'activitats al llarg de tot l'any

S'han preparat tretze caps de setmana de propostes turístiques, amb algunes novetats. No hi faltaran les fires que tradicionalment organitza Turisme i que enguany s'impregnaran de l'aniversari. És el cas de Brickània, que dedica el cartell dels Guies de Montblanc, que també compleixen 20 anys.

El turisme familiar continua sent una aposta estratègica del turisme a Montblanc, i s'han programat diverses activitats en el marc del programa 'Viu Montblanc en família'. Hi haurà des d'una gimcana a la vinya, fins a una plantada de safrà o una visita a l'horta de la vila. També en el marc de Safrània 365 es farà la tercera vermutada popular a l'abril i la segona mostra de cervesa artesana a l'agost.

Tot plegat en l'any que l'Ajuntament ha començat les obres de restauració de l'antic sindicat de vinyaters, que es convertirà en el gran centre de recepció de visitants de la vila.

Aprofitant el vintè aniversari de l'Oficina de Turisme, Montblanc acollirà també diverses trobades amb professionals del sector, així com una reunió de la ciutats i viles amb caràcter, de la qual Montblanc en forma part.