Volen reactivar l'ermita de Sant Josep de Montblanc

L'Ajuntament de Montblanc ha tret a concurs la gestió del bar-restaurant de l'ermita de Sant Josep i preveu fer-hi obres de millora.

L'Ajuntament de Montblanc té  l'objectiu de reactivar l'entorn com a espai de lleure de Montblanc. Fa temps que l'ermita i el bar estan tancats i l'entorn presenta un estat de deixadesa i abandó. Per revertir-ho, l'Ajuntament ha començat a fer diverses obres de millora.
Concretament s'està rehabilitant part de l'edifici que acull la cuina i el pis, així com les façanes i els lavabos públics. Aquesta setmana s'han fet públiques les bases de la concessió per a l'explotació del bar-restaurant de l'ermita de Sant Josep.

La concessió tindrà una durada de tres anys prorrogables, i tindran prioritat les entitats socials que treballin per la inserció sociolaboral de persones amb problemes de salut mental o en risc d'exclusió social. Amb aquestes intervencions, l'Ajuntament espera que es torni a revitalitzar l'entorn de l'ermita de Sant Josep, que fa més de tres anys que està tancada al públic. Volen tornar a convertir-lo en un lloc de trobada per celebrar-hi activitats a la natura.