Clickània tanca la desena edició amb rècord d'assistents

La desena edició de Clickània ha tancat portes amb rècord d’assistents. Més de 19 mil 500 persones han passat per aquest festival de Montblanc. És l’edició més vista de totes i en part es deu ha que ha durat més dies a causa de la coincidència amb el Pont del Pilar.

Aquesta era la cua que hi havia diumenge al matí per entrar a Clickània. Quedaven poques hores perquè aquest festival dedicat al joguet Play Mobil tanqués portes i ningú s’ho volia perdre. Un desè aniversari que ha estat celebrat amb molta gent, Clickània, a banda de la Setmana Medieval, és la cita més popular. Aquesta edició ha estat la més visitada de totes ho han fet unes 19.500 persones.
A banda també ha estat l’edició més llarga, ha durat sis dies, ha causa de la coincidència amb el Pont del Pilar la setmana passada. Això ha fet que molts visitants allotjats al litoral s’acostessin fins Montblanc per gaudir de Clickània. També hi ha hagut un augment de públic provinent del nord del País Valencià.
Uns visitants que gràcies a les activitats paral•leles que s’organitzen pel municipi, es queden més estona per visitar i gaudir de la capital de la Conca de Barberà.