Montblanc prepara l'estació de tren per tornar-la a fer operativa

L'estació de ferrocarrils de Montblanc tornarà a vendre bitllets a partir de dissabte i després de més de dos anys sense tenir aquest servei. Així ho ha confirmat l'Ajuntament de Montblanc, que aquesta setmana realitza tasques de neteja a les instal·lacions per poder-les dignificar.
 
Si bé aquesta és una tasca que, segons l'Ajuntament hauria de fer ADIF, el consistori es va comprometre a tenir netes les instal·lacions per facilitar que es torni a oferir la venda de bitllets a l'estació. Es farà de manera presencial a taquilla i també amb una màquina que s'instal·larà aquests dies.
 
El consistori ha netejat les vies i també pintarà les parets de l'edifici de l'estació, que estan plenes de grafits i pintades. L'Ajuntament també es planteja tancar l'estació quan surti el darrer tren per poder mantenir netes les instal·lacions
 
 
El consistori assegura que l'acord de Pedro Sánchez amb Teruel Existe per la investidura ha facilitat la reobertura de moltes estacions, entre elles les de Montblanc. Demanen també a la ciutadania que mantinguin neta l'estació.