Ana Navarro i Ussama Cantillo, Princesa i Sant Jordi de la Setmana Medieval 2020

Montblanc ha escollit aquest cap de setmana els protagonistes de la Setmana Medieval d'aquest 2020. El Sant Jordi i la Princesa ja tenen nom i cognom després de ser escollits en la gala d'aquest dissabte on s'hi van presentar 12 noies candidates i només un noi. Els principals personatges de la Llegenda de Sant Jordi ja s'han vestit per primera vegada.

La Setmana Medieval 2020 ja té protagonistes. Ana Navarro i Ussama Cantillo seran la Princesa i Sant Jordi de l'edició d'enguany, la trentatresena, que tindrà lloc del 17 al 26 d'abril.

Van ser escollits dissabte a la nit en una gala on es van presentar 12 candidates a Princesa i només un a Sant Jordi. Després de superar diverses proves i interpretar el monòleg de la representació de la Llegenda, els socis de la Setmana Medieval els van triar amb el seu vot.

I l'endemà es van enfudar als vestits medievals per la primera sessió fotogràfica i roda de premsa. També el Rei i la Reina, que enguany són el Salvador Masdeu i la Victoria Mateu. Els dos joves, de 18 i 21 anys, viuen cada any intensament la festa, però aquesta serà la primera i única vegada que ho faran com a principals protagonistes. Confessen que en tenen moltes ganes.

A causa de la riuada del 22 d'octubre, la Setmana Medieval no podrà celebrar al Pont Vell l'espectacle amb cavalls estrenat l'any passat. Enguany s'aposta per una cursa amb genets al baluard, que s'estrena com a escenari de la festa.

Les dones seran protagonistes de l'acte de cloenda

Entre les novetats, destaca també la recuperació de les recreacions de la vida medieval, que enguany giraran entorn l'alimentació a l'edat mitjana, i l'acte de cloenda que tindrà les dones de l'època medieval com a protagonistes. També s'estrena un nou espectacle infantil basat en la cantata estrenada l'any passat i la representació de la Llegenda tindrà lloc el dissabte 25 d'abril.

Aquest dissabte a la nit també es va donar a conèixer el cartell de la Setmana Medieval d'enguany, protagonitzat per un membre de cada un dels col·lectius que integran la festa, com són les banderes, Dúcties i Faranduleres o tambors i trompetes, entre d'altres.

Canvia't al 39 a la TDT