L'església de Santa Maria de Montblanc estrena centre d'acollida per als visitants

L'església de Santa Maria de Montblanc ha estrenat un nou centre d'acollida per als visitants. Es tracta d'un audiovisual situat al cor del temple.

L'objectiu del vídeo és fer un recorregut pel Montblanc religiós explicant totes les esglésies, ermites, capelles i creus de terme que s'hi poden veure, així com la vida de la parròquia. També s'ha creat una audioguia que els visitants es poden descarregar gratuïtament per visitar lliurement l'església. Es pot descarregar de moment per al sistema Android i es pot escoltar en català, castellà i francès, si bé s'hi incorporaran altres idiomes ben aviat.

Aquesta actuació forma part de la segona fase de l'acollida, que fa uns mesos ja va estrenar una nova recepció i plafons explicatius. La següent fase tindrà l'orgue barroc com a protagonista.

Des de fa un any per accedir a l'església de Santa Maria s'ha de pagar un euro. Els diners recaptats han servit per autofinançar la parròquia i fer millores a l'església. Per poder veure l'audiovisual els visitants hauran de pagar un euro més.