Reobre les portes el restaurant El Celler gairebé tres mesos després de quedar arrassat per la riuada

Del restaurant El Celler arrasat per la riuada a l'Espluga de Francolí del passat 22 d'octubre no en va quedar absolutament res, ni una cullera.

Aquest va ser un altre dels negocis més afectats per la riuada. Ara, encara no tres mesos després, la Ioana tornar a obrir el restaurant.

El nou celler ultima els preparatius per obrir portes aquest dimecres a la gasolinera Petro7 de Montblanc, a tocar de l'Espluga.

No ha estat fàcil. Han hagut d'aixecar un nou negoci en un temps rècord i començant de zero, amb tot el que això comporta. Han treballat contrarellotge per tornar a obrir el més aviat possible. La Ioana té ganes de tirar endavant i espera que el negoci prosperi en aquest nou emplaçament.

Els clients trobaran el que ja feien al restaurant de l'Espluga: esmorzars de forquilla, menú entre setmana i pizzes casolanes i a la carta els divendres i dissabte a la nit.

El restaurant estrena plats, emplaçament i esperen també nova clientela. Comencen el 2020 obrint una nova etapa carregada d'il·lusió.