Xifra rècord de visitants durant el primer cap de setmana a Clickània

 

Rècord de visitants durant el primer cap de setmana de Clickània, gràcies al pont del Pilar. Més de 13 mil persones han passat per aquest festival aquests dies. És la mateixa xifra d’assistents en que es va tancar l’edició de l’any passat, que recordem dura dos caps de setmana. Enguany el festival del popular joguet de Playmobil arriba a la seva desena edició.

Sobre l’antiga Roma, de temàtica medieval, un parc d’atraccions, indis i fins i tot de la popular sèrie Joc de Trons. Fins a onze diorames s’han pogut veure al festival Clickània de Montblanc. Aquest esdeveniment centrat en el món del joguet Playmobil ha batut rècord de visitants aquest primer cap de setmana, hi han anat més de 13 mil persones. És la mateixa xifra d’assistència dels dos caps de setmana de l’any passat. Aquestes bones dades són gràcies a la coincidència amb el pont del Pilar.
A banda de mirar també es pot triar i remenar. A Clickània es poden trobar peces i figures úniques d’aquest joguet tan popular. I enguany, per celebrar el desè aniversari s’ha volgut donar més pes a les activitats paral•leles, com per exemple aprendre com es fa un diorama. En motiu d’aquests deu anys també s’ha creat una exposició amb Playmobils gegants de diverses temàtiques.
Clickània continua aquest cap de setmana, per deixar amb la boca oberta des dels més petits fins als més grans, amb aquests diorames cuidats fins l’últim detall.