Montblanc s'afegeix a la Riuada Solidària per ajudar els damnificats del municipi

La iniciativa Riuada Solidària, nascuda a l'Espluga de Francolí dos dies després de l'aiguat del 22 d'octubre, arriba ara a Montblanc. Un grup de gent voluntària s'ha organitzat per crear una plataforma local i organitzar activitats solidàries pels damnificats de la riuada al municipi.

Tot i que els dos grups treballaran de manera conjunta, cada plataforma local actuarà de manera independent, sobretot en la recaptació de fons. Riuada Solidària Montblanc tindrà un número de compte propi per recollir fons i destinar-los als damnificats.

Entre les primeres accions que s'estan preparant, destaca un cap de setmana solidari, que se suma al que ja estava previst a l'Espluga del 22 al 24 de novembre. A Montblanc es farà el 30 de novembre i 1 de desembre. Al web de Riuada Solidària ja s'ha obert un formulari per recollir propostes d'activitats.

Les dues plataformes animen a altres municipis afectats a crear un grup de gent que vulgui treballar pels damnificats del seu territori, sota el paraigua de Riuada Solidària al Francolí.