Un habitatge completament desaparegut per culpa de la riuada

L'aiguat de fa una setmana es va emportar a Montblanc una casa sencera. Es tracta d'aquest xalet de la família Parés, que estava situat just el costat del riu Francolí, a tocar del Pont Vell.

De la casa no en queda pràcticament res: el terra, algun mur i material que hi havia a l'interior. L'aigua s'ho va emportar tot en qüestió de minuts. Alguns veïns diuen que van veure com la casa, de dos pisos, marxava riu avall i s'estampava contra el Pont Nou.

La casa formava part de la família des de feia pràcticament 80 anys. El Joaquim pare hi havia treballat mitja vida, i tot i que no era la llar habitual, s'hi passaven moltes estones. Ahir per primera vegada es va acostar al que queda de la casa per poder immortalitzar el moment. El fill es plantejava ara instal·lar-s'hi. Creuen que si hagués passat de dia potser haurien d'haver lamentat més danys.

Aquesta és la única casa de Montblanc que el riu es va emportar sencera. Ara caldrà quantificar els danys, que la família valora en més de 400.000 euros.