El Club Atlètic Montblanc celebra els seus 25 anys amb el Crono 500

L’Església de Santa Maria de Montblanc va ser testimoni aquest dissabte al vespre del primer i últim Crono 500. Es tracta d’una cursa on els corredors van fer front als desnivells dels estrets carrers de la capital de la Conca i amb una particularitat, les 500 escales que inclou el recorregut. Centenars de persones van sortir al carrer per viure com els participants que venien de tots els indrets de Catalunya pujaven i baixaven les escales del municipi. Un Crono 500 que es va celebrar per commemorar el 25è aniversari del Club Atlètic Montblanc.

Un circuit que combinava zones més il·luminades amb altres més fosques, com la zona de Santa Bàrbara o l’espectacular pujada del carrer Mur, al costat de la muralla. Tot un recorregut que finalitzava a la plaça de Santa Maria, on es concentrava molta gent per veure arribar als corredors, i que incloïa pujar i baixar les escales de l’església. Malgrat l’èxit aquesta serà l’única ocasió per gaudir d’aquest crono als carrers de Montblanc.

Molts participants pujaven les escales de dos en dos. Ara, després de l’esforç, toca descansar i tornar a pujar les escales d’una en una.