Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Montblanc serà la seu d'un campus extens de la URV

L'objectiu és reforçar el vincle entre la universitat i el territori, a través de diverses activitats. D'aquesta manera, la comarca estrenarà una relació permanent amb la URV, a través d'activitats que promou la mateixa universitat o el territori que l'acull.

Algunes activitats són transversals a totss els campus externs de la universitat, mentre que d'altres es fan segons els interessos de cada territori.

La URV té una mitja de 170 estudiants cada any de la Conca. Amb aquest nou campus volen reforçar aquesta relació amb la comarca i fer-se més visible.

El conveni l'ha signat la universitat amb el Consell Comarcal de la Conca, i va ser la mateixa rectora qui el va presentar aquest dilluns al Consell dAlcaldes. També hi va participar el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris; i el comissari en cap de la regió policial dels Mossos al Camp de Tarragona.

El consell d'alcaldes també va debatre sobre la creació d'una Agència Comarcal d'Energia.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ