Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Junts per l’Espluga assegura que l’Ajuntament disposa d’una base de dades actualitzada dels comerços

Junts per l’Espluga de Francolí afirma que l’Ajuntament sí que compta amb una base de dades actualitzada dels establiments i empreses del municipi. El grup polític ha explicat que el consistori ha editat una guia de comerços i establiments que s’ha actualitzat cada any. Els neoconvergents també han recordat que existeix una pàgina web (esplugacomercial.cat) on es pot trobar tota la informació.

A més a més, l’actual regidor de Comerç va enviar una carta als establiments de l’Espluga denunciant una suposada inexistència d’aquesta base de dades.

Aquest comunicat de Junts per l’Espluga arriba la setmana després que el regidor de Comerç, Enric Mercadé, carregués contra la política de comerç de l’anterior equip de govern durant el ple ordinari. Sobre la base de dades va afirmar textualment que “hi és, però està molt desfasada”.

Sobre la neteja dels carrers posterior a la festa major, aquesta setmana s’ha dut a terme.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ