Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Chiquillos en el Campo gestiona l'Ermita de la Santíssima Trinitat de l'Espluga

L’ermita de la Santíssima Trinitat de l’Espluga de Francolí torna a tenir nous gestors. De moment però, el projecte està aturat a causa de la quantitat de permisos que han de demanar. La nova entitat hi vol desenvolupar un projecte de caràcter social.

La Fundació Chiquillos En El Campo fa tres mesos que gestiona l'Ermita de la Santíssima Trinitat de l'Espluga de Francolí després que la Fundació Siurana abandonés el projecte. Aquest estiu però, l'equipament es troba tancat a causa dels problemes per aconseguir uns permisos d'activitat.

Segons ha pogut saber l’Espluga FM Ràdio i Tac12, la Fundació Siurana va arribar a un acord amb Chiquillos En El Campo per traspassar-los-hi la gestió, però legalment no s'ha produït fins fa poc més de dos mesos. Ara, la nova entitat vol desenvolupar un projecte de caràcter social.

Fonts de la nova entitat gestora, han assegurat que estan topant amb molts problemes burocràtics ja que l'ermita es troba dins la Reserva Natural del Barranc de la Trinitat, a tocar del Paratge Natural d'Interès Nacional de Poblet.

Justament és per aquest motiu que la Fundació Siurana va deixar la casa de colònies, després de més de tres anys de tràmits. Fins el passat mes de juny, els de Chiquillos En El Campo van estar a l'ermita, però durant els mesos de juliol i agost, romandrà tancada.

Els nous inquilins tenen previst agilitzar el projecte a partir de setembre. De moment han firmat un document amb l'Arquebisbat de Tarragona, el titular de l'ermita, per explotar el lloc.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ