Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Un camp de treball recupera el bosc de ribera del riu Francolí

Una vintena de nois i noies vinguts de tots els indrets de Catalunya estan traient canyes de la llera de la part superior del riu Francolí, el riu Milans, aquesta setmana. Ho fan gràcies a un camp de treball organitzat pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya i amb el suport de l'Ajuntament de l'Espluga. Els joves eliminen aquesta canya que és una espècie invasora perquè es pugui formar l'autèntic bosc de ribera. Una experiència de voluntariat que es combina amb activitats de lleure.

També compten amb el suport de dues ambientòlogues de l'associació Taxus, un fet que els permet aprofundir en el camp de les espècies invasores i la consciència ambiental.

Els joves d'entre 14 i 17 anys s'estaran a l'Espluga fins al 20 de juliol i aprofitaran per fer diverses activitats de descoberta de l'entorn com una excursió a la Pena i al Monestir de Poblet o una visita a la Cova de la Font Major. També participaran de la Setmana de la Joventut de l'Espluga.

Gràcies al camp de treball de l'any passat quan es va desbrossar el marge dret, s'ha recuperat el bosc de ribera.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ