L'enganxada de cartells dona inici a la campanya de l'Espluga


Quatre cares noves com a caps de llista a l'Espluga de Francolí. Només l’alcaldable de Nova Espluga, Francesc Sánchez, ja havia ocupat abans el número u d’una candidatura quan el 2011 es va presentar per Espluga Viva.

Aquesta nit, tots quatre, acompanyats dels respectius equips, van col·locar el primer cartell a la plaça de l’Església, donant així el tret d’inici a quinze dies de campanya. La força més votada el 2015, Som Espluga, ha dit que serà una campanya positiva.

D’altra banda, Junts per l’Espluga de Francolí, hereus de Convergència i Unió, afronten les eleccions amb una llista completament renovada. Dels onze primers, només Jordi Torre repeteix.

Espluga Viva, que una vegada més canvia d'alcaldable i ara ho fa amb Jaume Vendrell al capdavant, ha insistit en què volen canviar l’ajuntament.

D'altra banda, Francesc Sánchez, candidat de Nova Espluga, sense representació actualment, creu que la campanya serà "molt individualitzada" i ha incidit en què tots surten "amb igualtat de condicions".

Serà una campanya dura amb dos ritmes molt diferenciats, Som Espluga i Junts per l’Espluga batallaran per ser la força més votada, mentre que Espluga Viva i Nova Espluga, treballaran per tenir la clau de la governabilitat.