Junts per l'Espluga es presenta com un projecte nou i transversal

Un projecte transversal que treballi per a tothom per seguir millorant l’Espluga, així ha definit la candidatura de Junts per l’Espluga el seu cap de llista, Jordi Torre. La formació s’ha presentat en públic aquest diumenge en un acte a la sala Folch i Torres del Casalet sense donar noms de la llista per les municipals, però definint les bases de la nova marca i els eixos de treball. Al mateix temps, Torre va fer gala d’alguns dels projectes de Convergència i Unió, com el Pavelló poliesportiu, el camp de gespa artificial o la millora de carrers.

En aquest sentit, Jordi Torre serà l’únic candidat de la llista de l’actual govern. Assegura que el grup no es desfà del projecte ja començat, però vol renovar-lo i donar un nou impuls a la població des de nous punts de vista.

L’eurodiputat Ramon Tremosa va apadrinar la candidatura de Junts per l’Espluga. Qui finalment no hi va ser és l’exconsellera de Cultura, Laura Borràs, que va excusar la seva presència per motius de salut. La formació va definir que els seus puntals seran la cohesió social, el progrés econòmic i la participació social i transparència, amb els ciutadans al centre de la presa de decisions.