El Museu de la Vida Rural de l'Espluga estrena una nova gran exposició sobre els plàstics

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de l'Espluga estrena aquest divendres la seva segona gran exposició de producció pròpia. Aquesta vegada la mostra vol reflexionar sobre la generació i ús dels plàstics.

Els plàstics ens acompanyen en la nostra vida quotidiana i s'ha convertit en un material indispensable, fins al punt de ser una de les actuals amenaces per l'ecosistema, per la seva abundància i pervivència. Per això, ara el Museu de la Vida Rural presenta les virtuts i problemàtiques del plàstic. Ho fa a través de diferents llenguatges i propostes artístiques que són el resultat de la implicació de diversos col·lectius, entitats de la comarca i divuit artistes locals i internacionals. 

L'exposició ens proposa una experiència immersiva i interactiva que vol sacsejar consciències perquè el visitant pensi i respongui ell mateix les preguntes que planteja el repte global com és la generació i l'ús dels plàstics. L'objectiu: que el visitant reflexioni i pugui ser el motor del canvi.

La nova mostra anirà acompanyada, fins a l'octubre, d'activitats paral·leles i un programa educatiu pensat per a les escoles. La nova exposició del museu ens ensenya múltiples mirades sobre el plàstic, però també espera conèixer: "tu com ho veus? Genial o pervers?"