Som Espluga engega el compte enrere per a les municipals amb un equip de 70 persones

El grup municipal de Som Espluga ha presentat el seu equip de treball per a les eleccions municipals d'aquest maig. El conformen una setantena de persones amb un projecte més treballat que fa 4 anys amb el qual volen fer efectiu el canvi al govern municipal, després de 16 anys de Convergència i Unió.

Repeteixen la confluència d’esquerres sorgida el 2015, però ara, asseguren, amb una base més sòlida. L'acte obert al públic va comptar amb les intervencions de les noves incorporacions. Cares joves i també persones que ja tenen experiència en política local. També hi va participar el Diputat d'ERC al Parlament, l'espluguí Ferran Civit. 

Des de l’abril, la formació d’esquerres ha desenvolupat jornades temàtiques per treballar el programa electoral, la darrera serà aquest febrer. La candidatura engega el compte enere per a les municipals, després de la seva estrena el 2015 quan van ser la llista més votada, però el pacte de govern de Convergència i Unió amb el regidor Antonio Vendrell, els va deixar a l'oposició. Som Espluga ha presentat l’equip, però encara no parla dels llocs de la llista i, segons expliquen, encara estarien per concretar.