La Nit d'Entitats de l'Espluga reconeix 11 entitats i 29 mèrits individuals

A l'Espluga de Francolí la Fira és també sinònim de mèrits espluguins i de Nit d'Entitats. Un punt de trobada de tot el teixit social, esportiu i cultural per reconèixer, durant el sopar, els grans èxits i projectes assolits a la població.

Aquest cop però, amb una important baixada d'assistents. Aquest any 11 entitats rebien el reconeixement de la població pels seus projectes del 2018, per aniversaris, com els 40 anys de la Formació Permanent o pels triomfs com els del Club Hípic de l'Espluga.

Reconeixements que s'estenien també a empreses i col·lectius, i a 29 espluguins reconeguts pels seus mèrits individuals en els àmbits educatiu, esportiu, cultural, social o professional. Aquests, amb votació popular de prop de mig miler de persones.

Un acte amenitzat pel grup Julivert, de Torredembarra, i precedit per la segona edició del Joc del Perxe, alegu contesto. Un peculiar concurs de preguntes i respostes sobre el coneixement espluguí que en aquesta ocasió va guanyar l'equip de Càritas Parroquial, emportant-se com a premi 20 metres de llonganissa de l'Espluga. La gala va acabar amb l'estrena del nou vídeo de les entitats de l'Espluga.