Més participants en la 454a edició de la Fira de l'Espluga de Francolí

Aquest cap setmana l'Espluga de Francolí viurà la 454a Fira de Sant Vicenç i de productes de proximitat. Els carrers de la vila s'ompliran enguany amb més paradistes durant un cap de setmana de cultura, festa i esports.

Últims retocs perquè des d'aquest dissabte aquests espais de l'Espluga s'omplin de visitants i parades de productes de proximitat i altres propostes. Més de quatre segles d'història i, arriba la Fira, al mateix temps que ho fa el fred. Tot indica que les temperatures no seran tant baixes com aquests dies i això ho voldran aprofitar les entitats i comerços del muncipi que surten al carrer i també els paradistes, en aquesta 454a edició amb repunt de participants.

A més a més del recinte firal, aquest cap de setmana el programa d'actes s'acaba de completar amb propostes socials, culturals i esportives que proposen les entitats de l'Espluga. Presentacions de llibres, xerrades, portes obertes o una primera Fira del Consum Estratègic amb empreses catalanes de l'àmbit de l'energia i telecomunicacions. També arriba el moment de reconèixer la tasca dels espluguins/es durant el 2018 amb la 21a Nit d'Entitats que enguany seguirà amb una nit més festiva.

Abans de tot això, el Joc del Perxe, el concurs que posa a prova els coneixements de les entitats de l'Espluga. Fira de Sant Vicenç, caldrà abrigar-se però la vila ja està a punt per a la 454a edició.