L'Espluga acull l'enregistrament d'un disc de cançons infantils

El projecte de música infantil Do Re Mi Fa de l'editorial espluguina La Musca s'ampliarà aquesta primavera. El nou disc es troba en fase d'enregistrament i per arrodonir una de les cançons han fet una crida ciutadana.

Teatre del Casal, localitats buides, una quarantena de persones dalt de l'escenari i un parell de frases per cantar. A l'altra banda, algun pare amb vergonya i els culpables: l'Editorial La Musca, el Sergi Esparza i el Ferran Andechaga. La suma de tot plegat, l'enregistrament d'un cor per a una de les cançons del nou disc infantil del projecte Do Re Mi Fa... Fins ara l'equip espluguí ja ha publicat dos àlbums, un de l'hivern i l'altre de l'estiu, ja van a pel tercer i ara toca: 

Do Re Mi Fa Flor, serà el treball dedicat a la primavera, un disc que vol ser més plural. El nou disc s'està cuinant des del passat mes d'octubre. Aquesta estació marcarà l'eix temàtic de les 10 cançons que conformaran l'àlbum. El nou treball vol fer un pas més en la qualitat musical i per això aposta per l'enregistrament de músics i cantants en directe. Un llenguatge per als infants però cuidat i amb riquesa musical. L'objectiu, connectar amb petits i grans. 

El nou treball es troba en fase d'enregistrament. Amb un calendari apretat, el disc Do Re Mi Fa Flor es publicarà aquesta primavera.