L'Espluga de Francolí estrena el camp de futbol de gesta artificial

L’Espluga de Francolí ha inaugurat el seu primer camp de futbol de gesta artificial. S’ha fet a la mateixa instal·lació esportiva del riu Sec, estrenada el 1984. Aquesta era una obra que feia molt que s’esperava. L’acte també va servir per presentar els equips de futbol de la Unió Esportiva l’Espluga per la nova temporada.

Màxima expectació durant la inauguració de la gespa artificial del camp de futbol de l’Espluga de Francolí. Grades plenes de familiars per veure aquesta obra que feia molts anys que s’esperava al municipi i ara per fi ja és una realitat.

Els veritables protagonistes però van ser els diversos integrants de la Unió Esportiva l’Espluga. L’acte inaugural va servir per presentar els equips del club. Cares d’il·lusió per trepitjar per primera vegada el nou terreny de joc. La Unió Esportiva espera encetar una nova etapa amb la gespa artificial.

La intervenció ha servit per instal·lar unes noves banquetes i també s’ha canviat l’enllumenat per llums LED. El projecte finalitzarà amb l’ampliació de les grades i la instal·lació de seients. Tot ha tingut un cost de més de 510 mil euros, dels quals el 60% han sortit del superàvit municipal del 2017.