L'Espluga FM Ràdio ja es pot escoltar per la TDT

TAC12 i l'Espluga FM Ràdio han presentat el nou canal de TDT de l'emissora municipal de l'Espluga de Francolí. EFMR.cat Conca de Barberà ja es pot escoltar a les televisions del Camp de Tarragona.

L'Espluga FM Ràdio arreu de la Conca de Barberà i del Camp de Tarragona a través de la televisió amb un nou canal de TDT. Era un repte de l'emissora que ara fa realitat a les portes del seu 35e aniversari. A través del consorci de TAC12, l'emissora municipal de l'Espluga de Francolí s'afegeix ara entre les altres 5 ràdios del Camp de Tarragona que ja emetien a la TDT.

L'Espluga FM Ràdio aprofita l'ocasió per estrenar la nova marca "EFMR.cat Conca de Barberà" per consolidar-se com a mitjà de comunicació de referència a la comarca. L'emissora proposa una trentena de propostes radiofòniques de producció pròpia que fan possible unes 45 persones, en la seva àmplia majoria des del voluntariat.

A més a més de l'actualitat, els programes de la graella aposten per la gastronomia, l'anglès, l'ensenyament, la cultura popular, la política municipal o la música. Una 35a temporada, ara també pel TDT, que amb el lema "La Conca Quotidiana" aposta pel conjunt de la comarca.