L'Espluga projecta un nou aparcament un cop enllestida la reforma de 7 carrers

 

A l'Espluga de Francolí, fase final de les obres de millora de 7 carrers del centre de la població. A falta de petits detalls, la remodelació ja està enllestida i ja s'ha reprès la circulació de vehicles. Una actuació però que ha fet repensar algunes mancances d'aparcament i per això l'Ajuntament habilitarà una nova zona al carrer Milmanda.

En total són 7 els que l'Ajuntament ha remodelat en els darrers mesos. Les obres ja estan pràcticament enllestides i ja hi veiem circular vehicles i els veïns hi poden tornar a aparcar. S'hi han invertit uns 325.000 euros en la renovació de les canonades d’aigua, la pavimentació que ara ja és d’asfalt i s'han renovat les voreres. Les actuacions van començar el passat mes de maig amb un termini d'execució de 8 mesos, que finalment s'ha pogut retallar. 

Una vegada acabada aquesta actuació, l'equip de govern ha anunciat que prop del carrer Milmanda, un dels intervinguts, s'hi habilitarà un aparcament per a una vintena de vehicles lleugers. L'obra es farà amb el personal de la Brigada Municipal. 

El grup de l'oposició, Som Espluga, va criticar que l'accés era molt estret, però el govern defensa que és així perquè es vol que l'accés es faci des del carrer Milmanda i que sigui un aparcament només per a cotxes.